חברה טובה פעם אמרה לי משפט נשי חכם: "אין מה לעשות, הפחמימות פשוט מחבקות אותך!".
מי ששותף לאהבה הגדולה שלי לבצקים יכול ודאי להתחבר למשפט הזה ולהבין מה גורם לי לבלות שעות רבות בלישת בצקים והמתנה נרגשת לתפיחה שלהם, אין מה לעשות – אפיה זו התמכרות!
כסטודנטית להנדסה אחוז נכבד מהזמן שלי מוקדש לניוון מול מחשב, מי שישב מאחוריי יותר מפעם בשעור באוניברסיטה יידע להגיד לכם כי מה שנראה מצידו של המרצה ככתיבת החומר הנלמד בשעור הוא בעצם לא יותר משיטוט מהנה בבלוגים רבים של בישול, לא עובר שבוע מבלי שאנסה איזה מתכון צבעוני ומיוחד שנתקלתי בו באחד הבלוגים…
אחרי מאבקים לא מעטים עם האוניברסיטה בנושא קורסי הבחירה שלי בשנה ד' הצלחתי לבסוף בעזרת נדיבותה של חברתי הטובה שלהב (שם מיוחד אני יודעת) להירשם לקורס שאחת מהמטלות בו היא פתיחת בלוג, אתם יכולים לתאר לעצמכם שההתלבטות בנוגע לנושא הבלוג לא ערכה יותר מכמה שניות ומיד עם הגעתי לבית הוריי בסופ"ש הודעתי חגיגית לאבא שלי שאני מתכוונת לספק לו עבודה בצילום בזמן הקרוב, אני בטוחה שאתם תהנו מהצילומים שלו אולי אפילו יותר מהמתכונים שיתפרסמו כאן.
הבלוג יהיה מוקדש ברובו לאפייה כי זו התשוקה האמיתית שלי ולפעמים גם השליחות שלי, אני רוצה שאנשים שאוהבים את המטבח לא יחששו מאפייה על אף שקיימים מספר חוקים חשובים בנוגע לשמרים, כמויות וכו'. אני מבטיחה לנסות לשתף אתכם ברזי המקצוע שלמדתי על קצה המזלג בבית הספר "עושים בישול" כשלקחתי סמסטר חופש מהלימודים והקדשתי חצי שנה ללימודי קונדיטוריה אצל השף אורן גירון.
הערות, שאלות או בקשות מיוחדות יתקבלו תמיד בשמחה וההצלחה האמיתית שלי תהיה אם תצליחו להנות יחד איתי מהעיסוק המדהים הזה בפחמימות שמחבקות אותנו :)
כול הכבוד על המתכונים, בהחלט אנסה :)
אהבתיאהבתי
יאמי יאמי
יש משלוחים?
אהבתיאהבתי
עדיין לא, אבל היום אני מכינה את המתכון שייבחר אז אתה מוזמן לבוא לרחובות ולטעום איך הוא…
אהבתיאהבתי
רוב הסיכויים שראית את הסרט, אבל אם לא, ממליצה לך בחום על סרט שסיפרו לי באוניברסיטה:
Julie and Julia עם מריל סטריפ. סרט חובה לכל מי שנהנה מבישול.
אהבתיאהבתי
ברור שראיתי אותו, רועי נרדם תוך 5 דקות ואני נהניתי מכל רגע…
אהבתיאהבתי
נראה מבטיח, מאחר ואני אוהבת לנסות דברים חדשים אשמח לבקר בבלוג שלך
לשם עידכון במתכונים שירעננו את תפריט המטבח שלי.
עלי והצליחי, ריקי
אהבתיאהבתי
נשמע כמו בלוג מבטיח ומתאים בשבילך בול… (אחלה שם לבלוג, אגב!)
לכאן אני עוד אחזור… בהצלחה !
אהבתיאהבתי
Sorry, my computer allows me to write just in English …
Blessings for your blog, Anat
It's a great idea and the cooperation with your dad is exciting as well
I'm eager to try one of your delicious recepies
Good luck and
Love, Adira
אהבתיאהבתי
ענת,
הרעיון נהדר, בתור בשלנית טובה ואופה גרועה אשמח לשפר את ביצועי בעזרתך.
ניכר שאת מאפה ששילב מצוין את היצירתיות עם הדייקנות של שני הורייך.
בהצלחה!
יעל
אהבתיאהבתי
אוי ענת זה נשמע נפלא.
אני זוכר שיש לך כשרון מטורף בזה!
מבטיח לבשל
אהבתיאהבתי
יופי של רעיון!
סוף סוף אני אלמד לעשות מטעמים!!
כדאי לך גם לבנות אתר בנושא
אהבתיאהבתי
תשכח מזה ניב…
אני לא עושה קורס WEB איתך…
אהבתיאהבתי
ענתוש!
אילו חדשות מלבבות!
(כתבתי את זה רק כי הבטחת טעימות למי שמשאיר תגובה, ואני ממש ממש רוצה עוגיות שוקולד ותפוזים שלך :-))
וחוץ מזה, מתי את פותחת עסק? עם תשוקה כזאת, מי צריך הנדסה בחיים?
אהבתיאהבתי
איזה כיף!!!!
עכשיו כולם ייזכו לראות ולהכין את האוכל הכל כך טעים שלך…. :-)
אני מציעה שהמתכון הראשון יהיה שבלולי בטטה – קליל, טעים מה צריך יותר?!
גאה בך!
נשיקות
אהבתיאהבתי
מתאים לבלוג הזה להיוולד ביום האשה הבינלאומי !!!
בתיאבון
אהבתיאהבתי
תתחדשי על הבלוג!
אני בטוחה שיהיה מעולה
אוהבת מאד
דורה
אהבתיאהבתי
בתור אחת שכבר טעמה כמה מהמאפים הטעימים שלך אני חושבת שזה רעיון נפלא לשתף את כולנו.
תחשבי גם על כמה מאפים נטולי גלוטן…. שיהיה בהצלחה!!!!
אהבתיאהבתי
התנור כולו שלך
לחידושים והפתעות
אהבתיאהבתי
ענתי
אין כיף יותר גדול מלפרגן לבת שלי
שיהיה בהמון הצלחה
אמא
אהבתיאהבתי
איזה יופי !!!משהו נפלא יוצא מהתואר המפרך – וזו רק ההתחלה
מצפה למתכון ,אני כבר מריחה את השמרים ,ננסה בבית ובחווידע
תודה על העידכון
ב ה צ ל ח ה ובהנאה
אהבתיאהבתי
יקירתי, אני מחכה ומצפה למתכונים, עכשיו בלוג ומה בהמשך..?
אני הראשונה שאקנה את הספר :)
אהבתיאהבתי
ענת, שיהיה המון בהצלחה!
זכור לי שקבענו ארוחה…קינוחים עלייך.
אהבתיאהבתי
מתכון לפוקצ'ה הטעימה שעשיתי בזכותך! איזה אחלה רעיון קיבלתי השראה תודה! נשיקות ובהצלחה!!!!!
אהבתיאהבתי
אולי זה באמת רעיון טוב למתכון ראשון וקליל לפרסם כאן…
תודה בובה
אהבתיאהבתי
בתור השכנה הצמודה, אני יכולה להעיד שאין כמו ריחות הבישול הביתיים שעולים מהדלת של ענת בכל פעם שאני מגיעה הביתה.
פחמימות או לא להיות!
עלי והצליחי.
אהבתיאהבתי
בהצלחה ענתי, זה תפור עליך. ויש לי כבר כמה בקשות למתכונים…
אהבתיאהבתי
ענת בהצלחה,כשיגמרו לך המתכונים אשקול לאפשר לך לפרסם את מרשם הפרפה הסודי שלי. נשיקות ולא של מרנג דודהיעל
אהבתיאהבתי