טיפ נייר אפייה

לא פעם קורה שצריכים להניח נייר אפייה על תבנית תנור גדולה, כדי שהשוליים של הנייר לא ימעכו ויעצבנו אותנו יש טריק פשוט אך יעיל לפתרון הבעיה.

טיפים

מקפלים את הנייר לארבע, לרוב ניירות האפייה מגיעים מקופלים כך באריזה. עכשיו גוזרים חתך באורך של בין 3-4 ס"מ בזווית של 45°, בפינה שבה כל שכבות הנייר לא מקופלות.

טיפים

אחרי שביצענו את השלב הקצרצר הזה מניחים את הנייר באופן רגיל על התבנית וראו הנה פלא –

טיפים

פינות הנייר מתלבשות באופן מושלם על התבנית והנייר צמוד לתחתית התבנית.

3 תגובות על טיפ נייר אפייה

  1. פינגבאק: פינוקי בראוניז מרציפן | ללוש!

  2. פינגבאק: פחזניות | ללוש!

  3. פינגבאק: עוגיות שוקולד צ’יפס למילואימניק | ללוש!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s