הפחמימות מחבקות אותך


חברה טובה פעם אמרה לי משפט נשי חכם: "אין מה לעשות, הפחמימות פשוט מחבקות אותך!".

מי ששותף לאהבה הגדולה שלי לבצקים יכול ודאי להתחבר למשפט הזה ולהבין מה גורם לי לבלות שעות רבות בלישת בצקים והמתנה נרגשת לתפיחה שלהם, אין מה לעשות – אפיה זו התמכרות!

בלוג אפיה

תמצית וניל בהכנה ביתית

כסטודנטית להנדסה אחוז נכבד מהזמן שלי מוקדש לניוון מול מחשב, מי שישב מאחוריי יותר מפעם בשעור באוניברסיטה יידע להגיד לכם כי מה שנראה מצידו של המרצה ככתיבת החומר הנלמד בשעור הוא בעצם לא יותר משיטוט מהנה בבלוגים רבים של בישול, לא עובר שבוע מבלי שאנסה איזה מתכון צבעוני ומיוחד שנתקלתי בו באחד הבלוגים…
אחרי מאבקים לא מעטים עם האוניברסיטה בנושא קורסי הבחירה שלי בשנה ד' הצלחתי לבסוף בעזרת נדיבותה של חברתי הטובה שלהב (שם מיוחד אני יודעת) להירשם לקורס שאחת מהמטלות בו היא פתיחת בלוג, אתם יכולים לתאר לעצמכם שההתלבטות בנוגע לנושא הבלוג לא ערכה יותר מכמה שניות ומיד עם הגעתי לבית הוריי בסופ"ש הודעתי חגיגית לאבא שלי שאני מתכוונת לספק לו עבודה בצילום בזמן הקרוב, אני בטוחה שאתם תהנו מהצילומים שלו אולי אפילו יותר מהמתכונים שיתפרסמו כאן.

הבלוג יהיה מוקדש ברובו לאפייה כי זו התשוקה האמיתית שלי ולפעמים גם השליחות שלי, אני רוצה שאנשים שאוהבים את המטבח לא יחששו מאפייה על אף שקיימים מספר חוקים חשובים בנוגע לשמרים, כמויות וכו'. אני מבטיחה לנסות לשתף אתכם ברזי המקצוע שלמדתי על קצה המזלג בבית הספר "עושים בישול" כשלקחתי סמסטר חופש מהלימודים והקדשתי חצי שנה ללימודי קונדיטוריה אצל השף אורן גירון.

הערות, שאלות או בקשות מיוחדות יתקבלו תמיד בשמחה וההצלחה האמיתית שלי תהיה אם תצליחו להנות יחד איתי מהעיסוק המדהים הזה בפחמימות שמחבקות אותנו :)

ללוש בלוג אפייה

מודעות פרסומת

אודות הללושית

אני ענת, בצק ואפייה הן אחת ההנאות הגדולות בחיים שלי. אם הגעתם לבלוג כנראה שאתם בדרך להתמכר לאפייה כמוני
פוסט זה פורסם בקטגוריה סיפורים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

27 תגובות על הפחמימות מחבקות אותך

  1. לורי הגיב:

    כול הכבוד על המתכונים, בהחלט אנסה :)

    אהבתי

  2. יחיאב השובב הגיב:

    יאמי יאמי
    יש משלוחים?

    אהבתי

  3. מעיין הגיב:

    רוב הסיכויים שראית את הסרט, אבל אם לא, ממליצה לך בחום על סרט שסיפרו לי באוניברסיטה:
    Julie and Julia עם מריל סטריפ. סרט חובה לכל מי שנהנה מבישול.

    אהבתי

  4. ריקי הגיב:

    נראה מבטיח, מאחר ואני אוהבת לנסות דברים חדשים אשמח לבקר בבלוג שלך
    לשם עידכון במתכונים שירעננו את תפריט המטבח שלי.

    עלי והצליחי, ריקי

    אהבתי

  5. דודי הגיב:

    נשמע כמו בלוג מבטיח ומתאים בשבילך בול… (אחלה שם לבלוג, אגב!)
    לכאן אני עוד אחזור… בהצלחה !

    אהבתי

  6. Adira הגיב:

    Sorry, my computer allows me to write just in English …
    Blessings for your blog, Anat
    It's a great idea and the cooperation with your dad is exciting as well
    I'm eager to try one of your delicious recepies
    Good luck and
    Love, Adira

    אהבתי

  7. יעל צורן הגיב:

    ענת,
    הרעיון נהדר, בתור בשלנית טובה ואופה גרועה אשמח לשפר את ביצועי בעזרתך.
    ניכר שאת מאפה ששילב מצוין את היצירתיות עם הדייקנות של שני הורייך.
    בהצלחה!
    יעל

    אהבתי

  8. אלון קפלן הגיב:

    אוי ענת זה נשמע נפלא.
    אני זוכר שיש לך כשרון מטורף בזה!
    מבטיח לבשל

    אהבתי

  9. ניב הגיב:

    יופי של רעיון!
    סוף סוף אני אלמד לעשות מטעמים!!
    כדאי לך גם לבנות אתר בנושא

    אהבתי

  10. רבקה הגיב:

    ענתוש!
    אילו חדשות מלבבות!
    (כתבתי את זה רק כי הבטחת טעימות למי שמשאיר תגובה, ואני ממש ממש רוצה עוגיות שוקולד ותפוזים שלך :-))
    וחוץ מזה, מתי את פותחת עסק? עם תשוקה כזאת, מי צריך הנדסה בחיים?

    אהבתי

  11. נועה אורן הגיב:

    איזה כיף!!!!
    עכשיו כולם ייזכו לראות ולהכין את האוכל הכל כך טעים שלך…. :-)
    אני מציעה שהמתכון הראשון יהיה שבלולי בטטה – קליל, טעים מה צריך יותר?!
    גאה בך!
    נשיקות

    אהבתי

  12. ורדה שילה הגיב:

    מתאים לבלוג הזה להיוולד ביום האשה הבינלאומי !!!
    בתיאבון

    אהבתי

  13. ענת הגיב:

    תתחדשי על הבלוג!
    אני בטוחה שיהיה מעולה
    אוהבת מאד
    דורה

    אהבתי

  14. מענית הגיב:

    בתור אחת שכבר טעמה כמה מהמאפים הטעימים שלך אני חושבת שזה רעיון נפלא לשתף את כולנו.
    תחשבי גם על כמה מאפים נטולי גלוטן…. שיהיה בהצלחה!!!!

    אהבתי

  15. ורדה שילה הגיב:

    התנור כולו שלך
    לחידושים והפתעות

    אהבתי

  16. ורדה שילה הגיב:

    ענתי
    אין כיף יותר גדול מלפרגן לבת שלי
    שיהיה בהמון הצלחה
    אמא

    אהבתי

  17. טל הגיב:

    איזה יופי !!!משהו נפלא יוצא מהתואר המפרך – וזו רק ההתחלה
    מצפה למתכון ,אני כבר מריחה את השמרים ,ננסה בבית ובחווידע
    תודה על העידכון
    ב ה צ ל ח ה ובהנאה

    אהבתי

  18. שני הגיב:

    יקירתי, אני מחכה ומצפה למתכונים, עכשיו בלוג ומה בהמשך..?
    אני הראשונה שאקנה את הספר :)

    אהבתי

  19. איתי הגיב:

    ענת, שיהיה המון בהצלחה!
    זכור לי שקבענו ארוחה…קינוחים עלייך.

    אהבתי

  20. אביגיל הגיב:

    מתכון לפוקצ'ה הטעימה שעשיתי בזכותך! איזה אחלה רעיון קיבלתי השראה תודה! נשיקות ובהצלחה!!!!!

    אהבתי

  21. ליה - girl next door הגיב:

    בתור השכנה הצמודה, אני יכולה להעיד שאין כמו ריחות הבישול הביתיים שעולים מהדלת של ענת בכל פעם שאני מגיעה הביתה.
    פחמימות או לא להיות!
    עלי והצליחי.

    אהבתי

  22. שלהב - החברה המפורסמת מהבלוג הגיב:

    בהצלחה ענתי, זה תפור עליך. ויש לי כבר כמה בקשות למתכונים…

    אהבתי

  23. יעל שילה בן-שאול הגיב:

    ענת בהצלחה,כשיגמרו לך המתכונים אשקול לאפשר לך לפרסם את מרשם הפרפה הסודי שלי. נשיקות ולא של מרנג דודהיעל

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s